vrijdag 4 juni 2010

Van alles

Na een rustig weekje in mijn dagboek, nog even een blogje om de week af te sluiten. Heel de week had ik niet zo’n zin om mijn blog bij te werken en er was ook weinig te vertellen. Maandag en woensdag heb ik fysiotherapie gehad, dinsdag lekker een dagje niets..

Donderdag heb ik met het CIZ een gesprek gehad over onder andere een invalidenparkeerkaart. ’s Middags ben ik met mijn moeder heel even naar de Action geweest, om even het “shopgevoel” te hebben. Ik heb me voor de deur af laten zetten, en op laten halen, en binnen heb ik achter een wagentje gelopen, in mijn eigen tempo.

Met heel wat leuke spulletjes, voor het scrappen onder andere, kwam ik ontzettend moe maar voldaan weer thuis. De rest van de dag heb ik het heel rustig aan gedaan, en wat op de bank en in de zon gelegen.

De negatieven zijn ondertussen allemaal uitgezocht, weggebracht, en worden nu ontwikkeld. Dus als ik me binnenkort verveel, kan ik heerlijk aan de gang met scrappen.

Vandaag ben ik naar mijn vriendin geweest. De 22e was ze jarig, en omdat ik niet wilde dat zij daarvoor naar mij moest komen, ben ik naar haar geweest. Op de heenweg heb ik zelf gereden, en terug heb ik mijn moeder laten rijden. Ik heb heerlijk met mijn vriendin zitten kletsen, terwijl mijn moeder zich goed vermaakte met de moeder van mijn vriendin.. Moe, maar voldaan ga ik het weekend in. Ik ben dit weekend niet veel van plan, alleen heerlijk uitrusten en van de zon genieten.

Groetjes en een zonnig weekend allemaal.

Geen opmerkingen: