dinsdag 13 juli 2010

Druk daagje

Vanmorgen ben ik met mijn moeder en mijn schoonzusje naar de stad geweest. De zonnebril die ik pas heb gekocht, had mijn moeder opgehaald bij Hans Anders, maar was groter geworden bij het maken (door de warmte). Vanmorgen hebben ze hem opnieuw warm gemaakt, en pas gemaakt. Nu kan ik mijn zonnebril dus op. Maar eerst moet ik even wachten tot ik klaar ben met de ciprokuur, want eerder kan ik niet in de zon;-)

Natuurlijk kunnen vrouwen als ze in de stad zijn, het niet laten om nog “even” verder te kijken. Gelukkig hadden we de rolstoel bij ons, en daar gingen we. Een tijdje later gingen we voldaan naar huis. Ik heb een jurkje, 2 riemen en een tas ingeslagen. Thuis gekomen heb ik eerst een tijdje op de bank gelegen, en gegeten. Daarna heb ik samen met mijn schoonzusje de verlovingskaartjes gemaakt. Tussendoor regelmatig een tijdje rusten, maar ik kon het ook niet laten om te stoppen. Het was gewoon leuk en gezellig.

Vanavond hebben we een spelletje gedaan. Die hadden we vanmorgen gekocht, dus dan moeten we toch even kijken hoe het werkt he! Ik ben nu ontzettend moe, en nog steeds ben ik niet fit.. Maar ik kan terugkijken op een leuke, gezellige dag! Zometeen even sprayen, en dan lekker mijn bedje in!

Groetjes

Geen opmerkingen: