zaterdag 17 juli 2010

Fijn weekend allemaal!!

Vrijdagochtend heb ik lekker uitgeslapen, en ’s middags kwam mijn vriendin Sandra op bezoek. Ik was eerst van plan om haar op te halen van het station, maar omdat ik me zo ontzettend moe voelde, heb ik dat niet gedaan, en mijn energie gespaard voor het bezoek zelf. Tijdens het bezoek hebben we lekker zitten kletsen, en kreeg ik van haar een heel leuk armbandje wat ze op Aruba had gekocht. Om een uur of 3 ben ik mee gelopen naar de bushalte (is maar klein stukje, bij ons om de hoek) en daar hebben we afscheid genomen.

Gisteravond hadden mijn moeder en ik een impulsieve bui, en zijn we om een uur of 9 een rondje door het park gegaan, met de rolstoel. Het was heerlijk koel. Heerlijk ontspannen ook. Voor mijn moeder wat inspannender, want die moest de rolstoel duwen. Nu staan bij mijn rolstoel de handvaten heel hoog, en mijn moeder is niet zo groot, dus dat duwt best lastig. Ze kunnen echter ook niet verder naar beneden, omdat ze dan op iets anders stoten. Ook de kiepwieltjes aan de achterkant zitten vrij lastig. Je stoot daar heel de tijd met je voeten tegen aan (aldus ma). En wat kan je een lol hebben, in een rolstoelonvriendelijk Giessenburg.. De stoepen hebben hele steile randjes waar je op moet (je kan nu eenmaal niet een opstapje pakken) en dan is het een hele kunst om de stoep op te komen. Of van die leuke bruggetjes, waar je met een aanloop naar toe moet, omdat je er anders niet op komt.. Kortom, we hebben ons lach uurtje weer gehad gisteren;-)

Gisteren belde mijn oma ook nog. Ook zij moet maandag geopereerd worden. Dat is nummer 2 in de familie. (oma van de ene kant, en opa van de andere kant). Oma moet geopereerd worden aan het tunnelsyndroom. Ze is al diverse keren aan haar handen geopereerd, maar nu is haar pols aan de beurt. En zoals ik al zei in de vorige blog, moet opa een Hartkatheterisatie ondergaan. Dat word me wel een maandagje zeg..!!

Dat het deze week allemaal te druk is geweest, blijkt wel uit hoe ik me nu voel. Ik ben ontzettend moe, heb steeds behoefte aan slaap of aan liggen, ben duizelig, heb snel hoofdpijn etc. Daarnaast heb ik het idee dat de infectie ook weer actiever word. Ik hoest de hele dag door, het is flink productief (vooral smorgens) en de infectiepijn word erger.. Ook ben ik behoorlijk benauwd. Maar goed.. Nog 1 week te gaan, en dan lekker 2 weken op vakantie. Ben ik echt aan toe! Heerlijk er even uit zijn, en genieten!!

Voor nu wens ik jullie allemaal een fijn weekend, en tot volgende week! Groetjes

Geen opmerkingen: