vrijdag 9 juli 2010

Home sweet home

Vanmorgen kwam ik de CF-verpleegkundige tegen, op de gang. We zijn toen naar mijn kamer gegaan, en hebben daar een fijn gesprek gehad. Hij liet duidelijk merken dat ze het erg moeilijk vonden, dat er geen vinger achter te krijgen was. Ook liet hij blijken dat ze alles uit de kast willen halen, om er achter te komen wat er aan de hand is. Allereerst door een andere CF-arts in te schakelen. Als die er ook niet uit komt, hebben ze nog meer plannetjes.

De zaalarts kwam vertellen dat ze de longarts gesproken had, en de spierkracht in mijn middenrif is goed. Dit is dus een fijne uitslag. Daarnaast zei ze dat ik ook de floxapen weer oraal moest gaan gebruiken, na mijn ontslag. Voordat ik opgenomen werd, en voordat ik de tavenic kuur had, heb ik deze ook al 6 weken gehad. Tijdens de opname kreeg ik deze via het infuus. De floxapen moet ik voorlopig tot de volgende controle blijven slikken. De ciprofloxacine heb ik voor een week mee gekregen.

Vanmiddag kwam de longarts nog langs, om over mijn longfunctie te praten. Onder andere hoe hun de longfunctie bekijken enzo. Ook gaf hij aan dat ik in de loop van volgende week maar eens moest mailen hoe het ging.

Aan het eind van de middag, is mijn PAC naald verwijderd, nadat de PAC met heparine doorgespoten was. Op de terugweg naar huis, zijn we langs de MAC gereden, en daar hebben we gegeten. Tja, je moet toch vieren dat je naar huis mag, ook al is de reden dan minder;-)

Thuis en in het ziekenhuis is het qua temperatuur een heel verschil. Nu is het een stuk benauwder, maar toch kan ik zeggen: Oost, west, THUIS best!!

Groetjes

2 opmerkingen:

Maarten Terpstra zei

Nou heel veel sterkte thuis.
Hoop dat het snel iets beter gaat met je.
Groetjes van een oude CF'fer.

Anoniem zei

hoi ,
ja helaas weten ook de artsen nog niet alles over cf en jou vermoeidheid en dip in cf kunnen ze soms niet verklaren.
maar hou vol want soms kan zo een cf dip ook wel weer eens zomaar weer veranderen en gaat het opeens weer beter met je.
dus geef de moet niet op.
Oja , ik zit bij dokter H H in denhaag en als jij daar je second opinium hebt ,krijg je een heel aardige arts.

liefs manon