zaterdag 18 september 2010

Afgelopen week

Afgelopen week is weer voorbij gevlogen. Maandag de allergoloog, dinsdag fysio, woensdag en donderdag zelf fietsen. En vrijdag zou ik fysio hebben, maar die belde af, dus heb ik ook gefietst. De rest van de dagen heb ik veelal op de bank doorgebracht. Gisterenmiddag heb ik, (geheel tegen mijn grenzen in, maar een mens wil ook wel eens wat leuks doen), een tijdje zitten scrappen. Ik heb nu weer 2 leeftijden af, en het geheel word al erg leuk. Gisteravond heb ik (uitgeput dat ik was) op de bank gelegen, en wat achter msn gezeten.

Na een lange nacht, ben ik eind van de morgen samen met mijn moeder, naar de visboer gefietst. Ondanks het zonnetje dat scheen, was het nog best fris. Zometeen kruip ik weer lekker op de bank, om uit te rusten (voor zover mogelijk) van het fietsen. Lekker een muziekje opzetten, en genieten maar!

Afgelopen woensdag ben ik weer gestopt met mijn maandje AZLI vernevelen. Verder ben ik de laatste week weer wat voller gaan zitten, en ik hoest meer. Bij tijden ben ik ook wat benauwder. Hopelijk heeft dit alles te maken met een verkoudheidje (mijn broer en moeder zijn ook al verkouden geweest), en is het geen opspelende infectie.

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend, en tot volgende week!

Groetjes

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Komen er ook foto's van je scrap pagina's? Ben wel heel benieuwd naar je creaties!
Groetjes Daphne

Gup zei

Ja;-) Binnenkort komen er blogjes over het scrappen;-) Wil er alleen wat bij vertellen over de desbetreffende leeftijd, dus moet even mijn moeders hersens laten kraken;-) Maar ze zijn in aantocht:)

Groetjes