zaterdag 25 september 2010

Lege kledingkast...

De verkoudheid van afgelopen week, is ondertussen flink op zijn retour. Het enige wat nog niet wil afnemen, is dat leuke zeehondenblafje. Zo’n beetje de hele dag door, bij iedere lachbui, of andere gekke ademstunts, en gewoon heel onverwacht tussendoor, gaat het kriebelen, en ben ik een tijdje aan het hoesten. Nu is het volgens mij niet alleen bij mij het probleem, want half Nederland is aan het hoesten op het moment. Dus hoest ik gewoon lekker mee;-)

Afgelopen week heb ik mijn klerenkast uitgezocht. Alle winterkleren kwamen weer van zolder, en alle zomerkleren die ik toch niet pas, gingen naar zolder toe. En toen begon het leukste (vermoeiendste) klusje… Passen wat ik wel, en wat ik niet aan kan.. Wat ik niet aan kon, werd gesorteerd. Een stapeltje voor zolder, en een stapeltje wat weg kan. Dus nu heb ik alleen nog in de kast hangen wat ik aan kan.. En ik moet zeggen, dat het toch wel een beetje matigjes is. Dus binnenkort is het weer tijd om te shoppen, en gaan we winterkleren inslaan. Nu weet ik tenminste wat ik heb, en wat ik nog nodig heb!

Volgens mij heb ik verder niet zo heel veel nieuws te vertellen. Ik wil jullie allemaal een fijn weekend toewensen, en tot volgende week..

Groetjes

Geen opmerkingen: