zaterdag 11 september 2010

Shoppen!!

Gisteren besloten ma en ik eens lekker te gaan winkelen. We besloten eens naar een dorp te gaan waar we nog niet vaker waren geweest. Na een stevige bak koffie, gingen we op weg. Omdat we wisten dat 1 winkel nogal buiten de kern van het centrum lag, gingen we daar eerst heen. Omdat we een invalidenparkeerkaart ter beschikking hebben, konden we dichtbij staan, en ik besloot naar deze winkel zelf te lopen, tenslotte is wat therapie niet verkeerd. Ruim een half uur later, kwamen we de winkel weer uit. Ik scoorde een rok en een leuke riem. Mijn moeder slaagde met een leuk vest.

Onze tweede bestemming was een overdekt winkelcentrum. Dit keer werd de rolstoel wel uitgeladen, en al snel waren we opweg naar de winkels. Verschillende winkels werden in sneltempo bezocht, vanwege de wat al te hoge prijzen. Uiteindelijk hadden we de meeste winkels bekeken, en besloten we een hapje te gaan eten bij de Delifrance. (in het kader van: als we er toch zijn, doen we het gelijk goed) Na een heerlijke maaltijd keerden we terug naar de auto.

Na nog 2 apart liggende winkels bezocht te hebben, besloten we naar huis te gaan. Het was ondertussen gaan regenen, en we hadden de winkels wel weer gezien. Om half 2 waren we weer thuis, en ben ik lekker op de bank gekropen met mijn laptop, voor een paar uurtjes rust.

Halverwege de middag kwam mijn oom langs. Na een bak koffie en een gezellig praatje verdween hij in de tuin om een boompje weer tot normale formaten te snoeien. ‘s Avonds heb ik heerlijk op de bank gelegen, en ben ik vroeg naar bed gegaan, na deze vermoeiende dag.

Vandaag heb ik niet zo veel plannen. Lekker op het gemakje wat dingetjes doen, en natuurlijk nog even naar buiten om een rondje te fietsen op de elektrische fiets. Gisteren had ik dit, in verband met het winkelen, een keer overgeslagen, omdat het anders teveel zou worden. Komend weekend zijn mijn broer en schoonzus bij ons, dus het word vast en zeker heel gezellig.

Groetjes

4 opmerkingen:

jootje zei

Lekker geshopt dus! en al een beetje profijt van je rondje fietsen?

xx

Anoniem zei

Shoppen is altijd leuk! Ga ik vanmiddag ook doen met mijn moeder :-) Lukt het buiten fietsen al wat beter?
Groetjes van Sandy (Ydnas cfcafe)

Gup zei

@ Sandy: Ahhh leuk! Fijne middag!!

@ Fietsen: ik ben nog steeds ontzettend moe na het fietsen, maar tot nu toe heb ik het nog vol gehouden. Hopelijk word het gewenning, en gaat het binnenkort beter:) De aanhouder wint zeggen ze he;-)

Anoniem zei

Ik merk dat je je beetje bij beetje meer richt op de dingen die je wel kunt, positiever in het leven gaat staan. Heel goed van je. Ga zo door!
Je goed voelen kan onafhankelijk zijn van je lichamelijke misstanden. Richt je op positieve krachten van je geest. Ik heb het gevoel dat het je gaat lukken. Het is een keuze meid. Where the mind goes the energy flows... Hedwiche