dinsdag 26 oktober 2010

Pas op de plaats...

De laatste weken, heb ik geprobeerd om iedere dag te fietsen, en afgelopen zaterdag ben ik naar de creabeurs geweest. Dat dit een beetje te veel was, bleek afgelopen weekend. Zondag heb ik heel veel op de bank gelegen, en ben erg vroeg naar bed gegaan, omdat ik niet lekker was, en heel erg moe. Maandag zat het gewoon in de planning om naar catechisatie te gaan, maar eind van de middag bleek dat dit hem niet ging worden. Duizelig, hoofdpijn, zweten, trillen, enorm moe. Hoesten en benauwdheid blijven stabiel, en dus denk ik dat het puur oververmoeidheid is. Catechisatie heb ik dus afgebeld, en ik ben frequent paracetamol gaan slikken, om me wat beter te voelen.

Vannacht heb ik een nacht gemaakt van bijna 12 uur, en vanmorgen voelde ik me nog net zo beroerd. Opnieuw paracetamol geslikt, en om half 12 besloot ik toch de fysio maar te contacten of het slim was om te komen. Er was niemand die me kon brengen, en als je zo beroerd ben, is het niet wijs om zelf te rijden. Daarnaast komt er dan van sporten ook niet veel. Het advies van de fysio was dus ook: Thuisblijven, en kijken of ik donderdag wel gewoon kan komen.

Vandaag kruip ik dus lekker op de bank, en probeer uit te rusten en op te knappen. Met de vakantie in het vooruitzicht, is het niet erg prettig dat ik nu “instort”.

Verder had ik beloofd om over de creabeurs te vertellen;-) Zaterdag ben ik daar samen met de buurvrouw, en mijn moeder heen geweest. 2 grote hallen stonden vol met allemaal kraampjes. Kaarten maken, scrappen, sieraden maken, poppenhuizen, borduren, etc.. Alles was er wel te vinden. We hebben dus ook wat leuke dingen voor het scrappen en kaarten maken ingeslagen. Gelukkig zit er geen houdbaarheidsdatum op, en kan je het laten liggen zolang je wilt (hihi). Verder hebben we ook wel leuke idee├źn opgedaan. Binnenkort als ik weer wat opgeknapt ben, en wat energie heb, weer eens lekker een poosje kaarten maken of scrappen. Maar nu eerst maar alle energie gebruiken om een beetje op te knappen;-)

Groetjes

Geen opmerkingen: