zaterdag 2 oktober 2010

Van Alles

Zoals beloofd nog een blogje, over hoe het nu met me gaat. Ondertussen is de verkoudheid helemaal verdwenen, alleen het hoestje blijft. Het lijkt zelfs af en toe wel wat erger te worden. Ook word ik iets meer benauwd, en mijn bedbodem gaat steeds een stukje hoger. Met het slapen kan ik niet meer plat liggen. (vanwege benauwdheid en hoesten). Ook de vermoeidheid is heviger. De laatste dagen had ik steeds ’s middags al behoefte aan slaap. Hoewel ik hier eerst niet aan toe wilde geven, heb ik vanmiddag toch een uurtje geslapen. Niet dat ik daar dan zo van uitrust, maar ik voel me wel een beetje beter na die rust genomen te hebben.

Vanmorgen ben ik op de fiets naar het marktje geweest, hier op het dorp. (2 straten verderop). Daar kwam ik een oud-collega tegen van het KDC waar ik vorig jaar heb stage gelopen. Terwijl wij stonden bij te praten, heeft mijn moeder de boodschapjes gehaald, die we nodig hadden, en daarna zijn we weer naar huis gefietst. Vanmiddag, zoals ik al zei, heb ik een uurtje geslapen. Verder vandaag maar lekker rustig aan doen. Ook morgen doen we het rustig aan, om energie te verzamelen voor een nieuwe, drukke week.

Ik geloof dat ik zo alles wel weer verteld heb. Zo heel veel heb ik afgelopen 2 dagen niet beleefd, dus er valt ook weinig te vertellen.

Groetjes, en allemaal een fijn weekend toegewenst!

Geen opmerkingen: