maandag 29 november 2010

Daar ben ik weer...

Zaterdag had ik weinig te vertellen, en ook weinig zin om wat te bedenken, dus heb ik een blogje overgeslagen.

Al vanaf donderdag (vermoedelijk door het infuus in de slagader) heb ik geregeld kramp in mijn handpalm. Ik hoef maar iets op te pakken, of een rare beweging te maken, en de kramp schiet er weer in.

Afgelopen weekend heb ik weinig bijzonders meegemaakt. Tijdens de stapuurtjes zijn we naar beneden geweest, en omdat er iemand getransplanteerd was, en die kamer leeg was, en er daarnaast ook iemand met weekend verlof was, kon ik ook op andere tijden. Omdat ik niet langer dan 1 uur weg kan ivm mijn energie, heb ik de tijd uitgezocht, die het beste uit kwam. Op dit moment zijn alle kamers weer bezet, maar dat is niet heel erg, want deze week heb ik een gunstige tijd als stapuurtje. (van 4-5 en dan heb ik deze week wel bezoek, omdat mijn moeder vrij is, en eerder kan komen.)

Verder kreeg ik bezoek van mijn moeder (al hoort die bijna bij het inventaris) en mijn broer en schoonzus. Vandaag komt mijn moeder weer gezellig. Hoewel het een hele opgave is, komt ze toch al bijna 3 weken lang iedere keer naar Den Haag karren. Een rit van minimaal een uur. Daarom wil ik via deze weg, even mijn respect tegenover haar uitspreken. Ook al blijft ze dan af en toe een dag thuis, ze houd het toch maar mooi even vol.

Vanmorgen kreeg ik te horen, dat de CF-er die net voor het weekend getransplanteerd is, vannacht is overleden. Ik kende haar niet (we zwaaiden alleen naar elkaar, als ik op stapuurtje ging), maar toch schrik je telkens weer van zo’n bericht. In gedachten ben ik bij de familie en vrienden van haar, die zo’n moeilijke tijd doormaken.

Vandaag stond er weer een longfunctie gepland. Dit keer om half 2. Mijn longfunctie was 3% lager, en 0,07 liter lager. Niet helemaal de bedoeling, maar misschien had ik vandaag gewoon een offday.

Morgen is het groot overleg, en ik ben zeer benieuwd wat ze voor me in petto hebben de komende tijd. Volgens mij zijn de meeste onderzoeken nu wel achter de rug.. Dus ben benieuwd.. Zou ik woensdag, met de verjaardag van mijn moeder thuis zijn????

Groetjes en tot morgen!!

Geen opmerkingen: