donderdag 11 november 2010

De antibiotica word opgebouwd....

Gisteravond is de antibiotica gestart, en wonder boven wonder heb ik nog geen hele erge bijwerkingen. Ik heb wel tintelingen in de huid (net geen jeuk) wat uitslag, en prikkels in de keel, maar verder gaat het redelijk. Wel moet ik regelmatig de tabletjes tegen de allergie innemen, anders worden de klachten wel erger.

Vannacht heb ik goed geslapen, alleen werd ik in mijn slaap regelmatig gestoord door de infuuspomp. Spuit leeg, antibiotica doorgelopen, gespoeld etc. Vanmorgen werd ik dus erg moe wakker. Gelukkig heb ik lekker rustig aan kunnen doen, en even op bed gehangen, op mijn gemak aangekleed, beetje gepuzzeld, internet aangehad etc.

Om 11 uur kwam de zaalarts, maar die had niet zo veel meer te vertellen na het gesprek gisteravond. De medicijnen zijn nu allemaal geregeld, en verder moeten we het even aankijken. Verder afwachten hoe ik op de antibiotica reageer, en ook even afwachten of de koortslip, die ik verwacht te krijgen (vanwege mijn gevoel in mn lippen) doorzet. Zo ja, dan krijg ik daar een tabletje voor.

Na het eten heb ik lekker een uur op bed gelegen. Niet geslapen, maar wel even languit. Het was de bedoeling dat de fysio, diƫtiste en het maatschappelijk werk nog langs kwamen, en kennis kwamen maken, maar die heb ik vandaag niet meer gezien. Wellicht komen die morgen langs.

Ook hoorde ik vandaag dat het onderzoek naar de bijnier, niet morgen maar volgende week word gedaan. Dit omdat ik nu nog maar net hier ben, en in het onderzoek tellen stresshormonen mee. Daarnaast ben ik nog niet helemaal op volle dosis van de Tazocin (laatste spuit zit er nu aan, en dan gaan we over op de volle dosis). Bijwerkingen zijn uit te houden, mits ik de tabletjes krijg, zoals ik al eerder zei. In de loop van de dag, kwam de benauwdheid die kenmerkend voor mijn allergie is, ook opzetten. Ook de pijn op mijn rug is aanwezig nu. Gelukkig is het allemaal een stuk minder dan anders. Op naar de volle dosis, over 2 uur, en maar afwachten hoe ik daar op reageer;)
Vanavond komen ma, Teus en Gerrine. Vanwege het weer, en de files is het denk behoorlijk wat reistijd. Afwachten maar hoe laat ze aankomen.

groetjes

Geen opmerkingen: