maandag 15 november 2010

Update

Het is weer maandag, het weekend is voorbij, en de werkweek weer begonnen. Gisteren is mijn vriendin met haar man en kleine op bezoek geweest, en ook mijn broer en aanstaande schoonzusje en mijn broertje, zijn geweest. Drukke boel dus. Daarna was ik wel ontzettend moe, maar heb er van genoten.

Gisteravond heb ik om half 9 mijn Collistine al gehad, en kon ik dus een keer lekker op tijd gaan slapen. Ik lag dus om half 10 ook al op 1 oor, en heb een lange nacht achter de rug, want om 9 uur werd ik pas wakker. Op het moment doe ik het zo, dat ik een briefje op de deur hang, met mijn ontbijt erop. Zo kan ik blijven slapen, en kunnen ze mijn ontbijt naast me neer zetten. Als ik dan wakker word, kan ik lekker gaan eten.

Vandaag is het tijd voor een dagcurve. 2x per week word dat hier gedaan. Op Maandag en donderdag.

Vanmiddag heb ik ook longfunctie geblazen. Deze was ongeveer gelijk gebleven aan vorige week. Dat is dus mooi. Ondanks de allergische reactie, is mijn longfunctie dus niet gezakt, en dat is iets om blij mee te zijn!

Vanavond komt mijn moeder weer gezellig! Ze komt, nu ik zo ver van huis lig, niet iedere dag langs. Gelukkig zijn er mensen die op de dagen komen dat ma niet komt. Tot nu toe is er nog geen dag geweest, dat er niemand kwam. Fijn! (Ps. Als er mensen zijn die graag langs willen komen, maar geen contact kunnen krijgen met ma of mij, jullie mogen een mail sturen naar: info.ikisziek@gmail.com en dan kunnen we overleggen wat uitkomt). Graag niet langskomen zonder dat ik er van weet, in verband met de onderzoeken, en het verdelen van bezoek.

Ik denk dat ik zo wel weer alles heb verteld. Tot morgen!

Geen opmerkingen: