vrijdag 10 december 2010

Home sweet Home

Gisteren hebben we eerst nog even in het ziekenhuis gegeten, voordat we onderweg gingen naar huis. Na een rit van 1,5 uur kwamen we thuis aan. Daar ben ik eerst een tijd lekker op de bank gaan liggen. Echt wennen om weer thuis te zijn. Om een uur of half 10 ben ik naar bed gegaan, en vannacht heb ik een lange nacht gemaakt. Het lijkt effect te hebben dat ik de Ritalin nu niet meer ’s avonds krijg. Want op een half uurtje na, heb ik de hele nacht geslapen.


Vanmorgen ben ik begonnen met AZLI vernevelen. De dag voordat ik het ziekenhuis in ging, was ik gestopt, en aangezien ik 4 weken (en 2 dagen) erin gelegen heb, mocht ik vandaag gelijk weer beginnen. Verder heb ik vandaag heerlijk rustig aan gedaan. Wat fotokaarten ontworpen, die we binnenkort weer af gaan laten drukken, wat achter internet gezeten etc.

Verder is er niet zo veel bijzonders te vertellen. Ik ga lekker genieten van het thuis zijn, en na het weekend schrijf ik weer een blog. Nu ik weer thuis ben, komen de blogs niet meer iedere dag waarschijnlijk. Net erna of ik wat te vertellen heb. Wel zal ik regelmatig even laten weten hoe het met me gaat;-)

Groetjes en fijn weekend allemaal!

1 opmerking:

J.C. zei

Fijn dat je weer thuis bent! Hopelijk voor een langere tijd! k Hoop ook dat je effect gaat merken van de Ritalin en je je weer wat energieker zult voelen!
Groetjes
Jorine