woensdag 1 december 2010

Moeder jarig:-)

Allereerst wil ik mijn moeder feliciteren, die vandaag haar verjaardag viert. Helaas kan ik hier niet bij zijn, maar via een videogesprek kan ik toch redelijk wat meemaken. Het taartje moet alleen wachten tot morgen;-)
Al een paar dagen ben ik een beetje verkouden. Veel bloedneuzen, heesheid en een beetje voller zitten, zijn daar waarschijnlijk het gevolg van. Gisteren hebben we flink wat dropjes ingeslagen en die worden nu dus volop gebruikt;-)
Vanmiddag is mijn eigen arts nog langs geweest. Gisteren was hij er niet, maar vandaag kwam hij zijn inhaalronde doen, en even bij zijn patiƫnten langs. Veel meer dan ik al wist, kon hij me niet vertellen. Wel noemde hij een EMG onderzoek, wat ik misschien nog onderga. Maar als dat zo is, hoor ik dat van hem, of een andere arts.
Hij vertelde ook nog dat hij het niet zo kon hebben, dat er niets te vinden was. Hij wil me zo graag helpen, maar hij kan er de vinger maar niet op leggen, wat het is. Fijn dat mijn arts zich zo inspant voor me. Alles wat enigszins mogelijk is, word onderzocht..
Zowel vanmiddag als vanavond heb ik bezoek gehad, zodat ik niet alleen was op mijn moeders verjaardag. Vanmiddag zijn er kennissen langs geweest, en vanavond kwamen er vrienden, die ook gezellig meegegeten hebben.
Nu nog gezellig even meekijken met de webcam, en dan weer vroeg gaan slapen:) Want slaap is iets, waar ik nog lang geen genoeg van heb;-)
Groetjes en tot morgen!

1 opmerking:

Anoniem zei

Zo te horen ben je zeer tevreden over het Haga ziekenhuis. Ga je nog terug naar het EMC?