donderdag 23 december 2010

Steeds een stapje verder...

Vandaag weer eens een berichtje van het front. Het is alweer een paar dagen geleden, maar er is eigenlijk niet zo veel te vertellen. Mijn dag bestaat uit eten en drinken, om de dag fietsen op de hometrainer, af en toe wat kaarten maken of even fluiten, en verder zit ik regelmatig achter de pc.

Verder ben ik op het moment aan het proberen, om mijn achterstand die ik op de belijdeniscatechisatie heb opgelopen, een beetje in te lopen. Nog niet met leren, want dat gaat nog niet. Maar wel met stof die we moeten lezen. Op dit moment loop ik al iets in. Maar omdat er iedere week weer stof bij komt, zou ik eigenlijk het dubbele moeten doen, wil ik daadwerkelijk ook inlopen. De ene dag gaat dit beter dan de andere dag, maar ik probeer iedere dag wel een klein stukje te doen.

Met fietsen heb ik weer iets op kunnen bouwen, en heb ik vandaag voor het eerst 3x2 minuten kunnen fietsen. Hiervoor was dat 2x2, en toen ik thuis kwam uit het ziekenhuis was dat 1x2. Dus langzaamaan ben ik wel weer aan het terug gaan naar waar ik op zat. Dat was 5x2 minuten. Maar we gaan natuurlijk voor nog meer. Als ik iedere week zo iets op kan bouwen, is dat natuurlijk alleen maar fijn! Beter kleine stapjes, dan geen stapjes in de goede richting.

De vermoeidheid is nog even hevig. Gisteravond kon ik hierdoor helaas niet naar de catechisatie toe. Omdat er ook nog hoofdpijn bij kwam kijken, ben ik vroeg mijn bed ingedoken, en vanmorgen was ik rond een uur of 8 wakker. Met die gladheid en sneeuw, staan er regelmatig auto’s onder mijn slaapkamerraam te gassen om weg te komen. Dus meestal ben ik vroeg wakker. De keren dat ik dan echter tot 9u door kan slapen, geniet ik dubbel op natuurlijk!;)

Als laatste ben ik erg blij dat het met Djuna de goede kant op gaat. Ze verblijft nog wel op IC, maar tot nu toe zijn er alleen nog maar positieve berichten. Ga zo door meid!

Groetjes

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Die kleine stapjes zijn hartstikke goed toch, en zo klein zijn ze niet, want 1 x 2 minuten fietsen of 3 x 2 minuten fietsen, is toch 3 x zoveel als je kon! Rustig aan en ik hoop dat je gezellige feestdagen hebt :-)
Liefs van Sandy (Ydnas)

Gup zei

@ Sandy, je hebt er wel gelijk in hoor! Maar je wilt van nature zo graag meer, meer, meer;-)

Dankjewel.. Jij ook fijne feestdagen he!

Liefs Marianne