dinsdag 28 december 2010

Toch een kuurtje...

Hoewel ik eerst dacht dat het allemaal goed af zou lopen, voelde ik me gisteren wat benauwder dan normaal. Toen ik vanmorgen, na een lange nacht slapen, wakker werd, voelde ik me helemaal niet fit, en wees alles erop dat ik toch een infectie heb. Na contact gehad te hebben met het ziekenhuis, krijg ik een Tavenic kuur, zodat ik in ieder geval de oud en nieuw thuis kan zijn. Werkt deze kuur niet, dan zal er waarschijnlijk weer een infuus kuur aan te pas moeten komen. Hopelijk werkt deze kuur dus, en hoef ik niet opnieuw een infuus.

Afgelopen weekend was erg gezellig. Zaterdag was mijn moeder tot een uur of half 2 thuis. ’s Morgens is ze naar de kerk geweest, en heb ik thuis meegeluisterd. Daarna hebben we samen lekker gegeten, en is ze om half 2 weg gegaan. Ik heb nog even gefloten, en ben daarna naar de kerstviering van de zondagschool gaan luisteren, via de scanner. ’s Avonds is mijn tante langs geweest, met mijn oudste neefje en nichtje. Mijn neefje en nichtje hadden samen een doos samengesteld. Daarin zat allerlei lekkers. Na een gezellig uurtje, hebben mijn neefje en nichtje allebei een boek van mijn boekenkast meegenomen, en gingen ze weer naar huis. Ik heb nog lekker even gelezen, en ben naar bed gegaan.

Zondag heb ik 2x meegeluisterd met de kerkdienst, net als anders. ’s Middags hebben we heerlijk gegeten, en ’s avonds hebben we gezellig spelletjes gedaan. Hoewel ik het niet erg vind om alleen thuis te zitten, was ik blij dat ma zondag gezellig thuis was.

Verder heb ik geloof ik niet zoveel nieuws te vertellen. Vanmorgen heb ik met veel moeite toch de 3x2 minuten kunnen fietsen, en verder houd ik me maar lekker rustig.

Groetjes

2 opmerkingen:

Anoniem zei

En dat medicijn tegen een bloeding ? Neem je die nog in en helpt dat dus kennelijk goed ?? Is die Tavanic per tablet trouwens ?
Beterschap, Martina

Gup zei

@Martina, Vandaag de laatste dag van dat medicijn... En de Tavenic is idd per tablet...