maandag 6 december 2010

Twijfels...

Gisteren werd ik behoorlijk in de watten gelegd, omdat het sinterklaas was. Warme chocolademelk, gevulde speculaas, speculaasjes, speculaasmousse bij het eten, een speculaaspop en noem maar op. Echte verwennerij.

Gisteren net na de middag is ma weer naar huis gegaan. De weg was toen weer begaanbaar. Vanmiddag kwam ze terug, en omdat ze toch niets bijzonders heeft thuis, blijft ze komende nacht weer gezellig bij mij. Vanaf woensdag moet ze weer gaan werken, dus dan komt ze ook niet meer zo lang, en het scheelt een hoop heen en weer rijden en energie van mijn moeder.

Vanmorgen werd me duidelijk, tijdens de artsenronde, dat er twijfel is ontstaan over het wel of niet starten van de Ritalin. De zaalarts zei dat de psychiater nog langs zou komen, en dan met haar overlegd zou worden, maar de psychiater heeft zich nog niet laten zien. Daarom word het maar afwachten op morgen, dan is het groot overleg;-) Er is dus nog niet met de Ritalin gestart…

Vanmiddag had ik longfunctie en die bleek opnieuw wat achteruit gegaan te zijn. Vorige keer was hij 77% en nu 74%. In liters is dit van 2.43 naar 2.33 Nog steeds erg goed, maar toch loopt hij teruguit. Ook wat mijn longfunctie betreft is het dus afwachten op morgen… Kijken ze aan? Of hebben ze een ander plan? Naast mijn longfunctie die iets is achteruit gegaan, hoest ik ook wat meer. Is het een gevolg van de verkoudheid, of is het toch een/de infectie?

Vanavond maar lekker genieten van de aanwezigheid van mijn moeder, en morgen zien we wel weer…

Tot morgen!

2 opmerkingen:

Yehudith zei

Oeh, jummie!

Je zal maar niet mogen eten... :S

Gup zei

@ Yehudith, Jaa dat zou drama zijn!;) Maar denk dat ze het je dan ook niet aanbieden;)