zaterdag 12 februari 2011

Drukke week

Sinds kort hebben we een nieuw huisdier.. Het dier blaft de hele dag door, en houd alleen ’s nachts even zijn mond. Normaliter leeft het dier in het water, maar dit dier is gewend aan droogte, en leeft dus in huis. Natuurlijk is dit allemaal gekheid, en ik denk dat het wel duidelijk was dat ik bedoelde dat ik flink aan het hoesten ben. Gelukkig niet ’s nachts, maar laat ik dat maar niet te hard roepen. Vorige week donderdag was ik begonnen met de AZLI vernevelen, maar helaas moest ik vandaag stoppen. Ik had namelijk nieuwe voorraad nodig, maar deze is niet aan het ziekenhuis geleverd, dus ik kon geen nieuwe voorraad krijgen. Vandaag ben ik dus na een derde maand gestopt. Ik heb nu geen antibiotica tabletten meer (ben ik sinds dinsdag mee gestopt), en geen AZLI meer. Natuurlijk heb ik wel de vaste onderhoudskuur die ik altijd heb, maar geen extra’s meer erbij.

Afgelopen donderdag had ik een echt bijtankdagje. Na alle drukte in de dagen daarvoor was er een behoorlijk gat in mijn energie geslagen. Donderdag heb ik dus maar niet teveel ondernomen, en heerlijk op de bank gehangen. Vrijdag zou ik naar fysio gaan, maar de fysio belde ’s morgens af. Hij was niet fit, en daarom vond hij het niet slim dat ik zou komen. Ik heb dus thuis op de hometrainer getraind. ’s Middags ben ik met mijn moeder langs de Intratuin en zo geweest, om wat inspiratie op te doen, voor op mijn kamer. Ik kwam terug met 2 leuke kransen voor in mijn raam, en een leuke rieten tijdschriftenbak voor op mijn bureau! Verder heb ik weer wat nieuwe ideeën voor op mijn kamer, maar die horen jullie tzt wel. We gaan natuurlijk niet gelijk alles verklappen;)

Verder heb ik afgelopen week 2 vragenlijsten binnengehad. De eerste was van de gemeente. Afgelopen jaar heb ik verschillende dingen via de WMO geregeld, en nu was er een tevredenheidonderzoek. De andere was van Expertisecentrum beroepsonderwijs, over de opleiding die ik gestopt ben. Normaal vind ik het niet zo erg om een lijst in te vullen, maar dit sloeg werkelijk nergens op. Zo moest ik allerlei vragen beantwoorden over mijn vooropleiding, opleiding van mijn ouders, hulp tijdens opleiding, wat voor opleiding ik wilde doen, waar ik zou willen werken, stages die ik gehad heb, of ik thuis gestimuleerd werd om een opleiding te voltooien etc. Werkelijk de gekste vragen kwamen voorbij.

Vanmorgen ben ik even met mijn moeder naar de winkels geweest. We moesten nog wat dingen hebben, en aangezien het droog was (op een paar spettertjes na) hebben we heerlijk even een frisse neus kunnen halen. Vanmiddag heb ik lekker rustig aan gedaan, en ook vanavond ga ik niet te veel ondernemen. Na zo’n drukke week, is al mijn energie op, en heb ik alleen nog meer zin in slapen. Morgen dus ook lekker rustig aan en dan hopen dat ik weer wat energie voor komende week heb verzameld.

Groetjes en fijn weekend allemaal!

Geen opmerkingen: