zaterdag 12 maart 2011

Afgelopen week

Pas het eerste blogje deze week, maar eerder had ik niet zoveel zin om een verhaal te typen, en was er ook weinig nieuws te melden. Vandaag zal ik het dan maar even goed maken, en over de hele week vertellen hé?

Maandag kwam mijn nieuwe stoel, voor achter het bureau wat ik pas gekocht heb, binnen. Ik had eerst een grote zwarte bureaustoel, maar nu ik een nieuw bureau heb, paste dat niet meer. Het paste niet onder mijn bureau, en ook stond het er niet bij. Daarom heb ik de oude bureaustoel cadeau gedaan aan mijn opa, en ging ik zelf op zoek naar een nieuwe stoel. Ik moest wel even wachten, omdat de stoel opnieuw besteld moest worden, maar nu ik hem binnen heb, ben ik ook helemaal blij met het resultaat.

Dinsdag had ik officieel fysiotherapie. Ik was echter vergeten dat ik een uur vroeger moest dan gewoonlijk, omdat ik ’s middags tussen 1 en 3 thuis moest zijn, voor het doorspuiten van mijn PAC. Toen de fysio dus aan de telefoon hing, ging het lampje branden. Helaas kon de afspraak niet verzet worden, dus heb ik zelf thuis getraind. ’s Middags zijn ze mijn PAC door wezen spuiten, en heb ik lekker rustig aan gedaan.

Woensdag was mijn broertje jarig, en werd 18. Ook was het de landelijke Biddag, en hadden we dus ’s middags en ’s avonds kerk. ’s Morgens heb ik vast wat zomerrokken uitgezocht, op wat ik wel en niet aan kan. Vorig jaar was ik nogal aangekomen, en kon ik heel veel rokken niet meer aan, aan het einde van de zomer. De laatste weken ben ik echter flink wat afgevallen, en ik blijk veel rokken van vorig jaar nog aan te kunnen. Maar natuurlijk moeten er altijd wel wat nieuws bij, dus we gaan gewoon nog een keer lekker shoppen.

Donderdag was een rustig dagje, waarin ik voornamelijk uitgerust heb. ’s Avonds had ik het rijk alleen, omdat mijn moeder moest werken, en mijn broer ook niet thuis was. Met een leuk muziekje aan, een spelletje erbij, en een luie stoel, ben ik de avond prima doorgekomen.

Gistermiddag had ik weer fysio, dit keer wel op de normale tijd. Omdat ik ontzettend moe was, is mijn moeder meegereden, en heeft die terug naar huis gereden. ’s Middags had ik een gesprek met de dominee. Zoals jullie wel weten, ben ik bezig met de belijdeniscatechisatie, maar kan ik al een poosje niet naar de lessen, omdat dat te veel energie vergt. Er waren echter wel wat vragen over de lesstof, en daarom kwam hij dat gistermiddag uitleggen.

Ook gisteravond was ik alleen, en heb ik het mezelf gemakkelijk gemaakt. Toen ik net op bed lag, kreeg ik een longbloeding. Opnieuw onverwacht, gelukkig niet al te hevig, dus een half uur later (toen ik er zeker van was, dat het gestopt was), ben ik weer naar bed gegaan en gaan slapen. Nu maar hopen dat het niet resulteert in een infectie, wat vaak het geval is. Want die mooie longfunctie willen we natuurlijk wel behouden!

Vanmorgen heb ik een monchou taart gemaakt, en daarna ben ik met ma het dorp in geweest. Het is niet zo heel ver lopen, en voor ma ook prima te doen, achter de rolstoel. Wat een heerlijk zacht weertje is het vandaag he? Lekker zonnetje erbij, niet al te koud, vogeltjes die fluiten, echt al een lentegevoel.

Verder dit weekend lekker rustig aan doen, en genieten van alle leuke, kleine en mooie dingen.

Groetjes!

Geen opmerkingen: