donderdag 3 maart 2011

Het eerste zonnetje, en controle in het ziekenhuis

Ondertussen is mijn nieuwe site, al weer een paar dagen oud, en tot mijn verbazing ben ik al over de 1000 bezoekers heen. Ik vind het erg leuk om te horen dat mijn site bij veel mensen goed in de smaak valt!

Gisteren scheen het zonnetje zo lekker, dat ik besloot een tuinstoel tevoorschijn te halen, en te genieten van de eerste warme zonnestralen van dit jaar. Wel met een vest aan, omdat het anders nog net wat te fris was (het was al wat later op de middag) maar wat heb ik genoten! Een boek erbij, en wie weet is de basis voor een bruin gezicht weer gelegd;-) haha..

Vandaag had ik een controleafspraak in het ziekenhuis. Omdat we nog wat nodig hadden, zijn we even bij een winkelcentrum waar we langs kwamen, gestopt. Na de nodige spullen ingeslagen te hebben (waaronder een leuk paar schoenen voor mij!), zijn we richting het ziekenhuis gegaan. Daar aangekomen nog een cappuccino, en toen naar boven. Het longfunctieblazen ging, zoals ik al verwacht had gezien mijn verminderde benauwdheid, een stuk beter dan vorige keer. Ik had nu zelfs 7% hoger dan vorige keer, en blies dus de waarde van 79%. De laatste keer dat ik dat blies, is al een heel tijdje geleden, dus reden tot blijdschap!

De arts was dan ook zeer tevreden over mijn longfunctie, en na het luisteren naar mijn longen (die klonken goed), en het wegen (was wel wat afgevallen), kreeg ik te horen dat ik maar liefst 2 maanden mag weg blijven. Heerlijk! De komende 2 maanden hoef ik dus even lekker niet naar het ziekenhuis, en kan ik me helemaal richten op het opbouwen van dingen. Want zeg nu zelf, hoe meer ik kan, hoe beter toch?

Toen we thuis aankwamen was ik toch wel heel erg moe. Terwijl mijn moeder het eten deed, ben ik op de bank geploft, en heb me laten bedienen. Vanavond maar lekker bijtijds naar bed en een lange nacht maken.

Groetjes!

4 opmerkingen:

Tamara M. zei

Fijn voor je!! Ga lekker zo door!:D

xxx Tamara

MissPiggy zei

Hey kiddo!
Wat een goeie berichten zeg!

Enneuh, loop je ook mee met de 'OUTRUN CF'- wandeling de 20e?
Zou leuk zijn!

J.C. zei

Super meid! Blij te horen!
Liefs
Jorine

Anoniem zei

Je gaat langzaam maar zeker vooruit. Kun je zien hoe goed de overstap naar het Haga ziekenhuis voor je heeft uitgepakt. De arts daar verdient werkelijk een compliment. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Je ging daarvoor alleen maar achteruit. Deze man gaat tot het gaatje. Succes met het uitbouwen van je conditie! Hedwiche