woensdag 27 april 2011

Het paasweekend!

Weken kijk je er naar uit, en voor je het weet, is het weer voorbij. Zo ook met het paasweekend. Vrijdagavond hadden we kerk. Zaterdag heb ik niet veel ondernomen, alleen lekker in de tuin gezeten, en samen met ma wat voorbereidingen voor het weekend getroffen, zoals soep maken, taart bakken en vlees braden. Ook zijn we even met de rolstoel naar het dorp gegaan, om de laatste inkopen te doen.

Zondag was eigenlijk een dag net als anders. 2x naar de kerkdienst geluisterd, en verder lekker rustig aan, wat lezen, en genieten van de zon, in de tuin. Maandag heb ik in de kerk belijdenis gedaan. Tijdens de dienst ben ik in de consistorie gebleven, en net voor het belijdenis doen, ben ik de kerk in gegaan. Dit omdat het anders te vermoeiend zou zijn. Hoewel het erg vermoeiend was, was ik blij dat ik er toch bij aanwezig kon zijn. En de vermoeidheid daarna, die neem ik dan maar voor lief..

’s Middags hebben we gegourmet, en daarna heb ik lekker van de zon genoten, en wat spelletjes gedaan. En voor je het dan weet, is het weer dinsdag, en gaat het normale ritme weer in. Ik mocht weer naar fysio toe, en voor de rest was er weinig bijzonders. Vandaag een dagje rust. Het weekend heeft me erg uitgeput, dus nu moet ik weer wat bijtanken.

Groetjes

Geen opmerkingen: