maandag 2 mei 2011

Een paar dagen verder

Na vrijdagmiddag heb ik gelukkig geen bloeding meer gehad. Vrijdag heb ik me lekker rustig gehouden, en ben ik vroeg naar bed gegaan. Zaterdagochtend ben ik samen met mijn moeder naar de aubade geweest, en daarna zijn we samen richting het huisje van Teus en Gerrine vertrokken. Daar hebben we eerst koffie gedronken, en daarna ging iedereen aan de slag. Zelf heb ik enveloppen zitten schrijven voor de trouwkaarten. Ik mag dan niet genoeg energie hebben om te verven en te behangen, maar ik kan wel andere kleine tijdrovende dingen doen.

Voor de rest liep het weekend net als anders. Ik ben alleen wel heel erg moe, en heb pijn op mijn rug/bij mijn ribbenkast. Ik vermoed dat de longbloedingen toch meer invloed hebben gehad op de rest van mijn lichaam, dan dat ik zelf vermoedde. Vandaag ben ik dus ook niet mee geweest naar de verjaardag van mijn tante. In plaats daarvan heb ik lekker rustig aan gedaan.

Vandaag heb ik mijn moeder zonnebrandcrème factor 50 mee laten nemen. Met de antibiotica die ik heb, krijg ik namelijk uitslag als ik in de zon ga. Nu las ik bij iemand dat ze dan factor 50 gebruikte, en er zo minder last van had. Ik hoop dat dit voor mij ook werkt, zodat ik toch ondanks de antibiotica wel van de zon kan genieten, zonder later een hele rode huid te hebben, die heel erg jeukt.

Groetjes

Geen opmerkingen: