woensdag 1 juni 2011

Helaas

Helaas, in de zon zitten, gaat niet met de Tazocin (antibiotica). Ik heb het geprobeerd, maar binnen no-time had ik rode uitslag (die jeukt), en de misselijkheid van de allergie die ik toch al heb, werd erger. Dus totdat de infuuskuur afgelopen is, blijf ik maar uit het zonnetje..

Zonder zonnetje, heb ik geen last meer van de allergie. Zonder zonnetje, helpt de medicatie tegen de allergie goed genoeg om niet beroerd te zijn.. En dat is heel wat waard.. Hoe jammer het ook is, dat ik niet in de zon kan.. Hoe graag ik ook een kleurtje op zou doen voor de bruiloft..

Ondertussen is de zwaardere pijnmedicatie binnen, en daar mag ik mee beginnen. Hopelijk heb ik dan ook minder last van de pijn. Vandaag heb ik besloten om even naar de bieb te gaan, in plaats van het fietsen op de hometrainer. De bieb is bij ons schuin tegenover, en tja.. mijn boeken zijn uit! Nu ik niet in de zon mag, en toch ook niet heel intensief iets kan doen, lees ik veel! Dus tijd om nieuw leesvoer te gaan halen!

Verder doen we het maar lekker rustig aan, en overhaasten we niets.. Rustig aan, dan breekt het lijntje niet;-) De kunst is om het lijntje dan ook niet te slap te laten hangen hé, dan struikel je er weer over…

Groetjes

1 opmerking:

Ydnas zei

Jammer dat het zonnetje niet lukt! Desnoods kun je nog aan de slag met zelfbruinende creme ;-) (wel goed uitsmeren...)
Beterschap verder,
Liefs, Sandy