vrijdag 15 juli 2011

Dag 3

Gisteravond had ik erge hoofdpijn, dus heb ik gevraagd of ze mijn Collistine wat eerder aan wilden hangen, en kon ik om 10 uur gaan slapen. Ik heb de hele nacht doorgeslapen (met een paar kleine onderbrekingen als mijn infuuspomp begon te piepen) en werd om half 9 wakker. Gelukkig was de hoofdpijn toen over. Na het eten, kwam de arts langs.

De scan en de foto’s waren gelukkig goed, en er was niet veel afwijkends op te zien. De arts vermoed dus dat de pijn inderdaad van de spieren is. Daarnaast vertelde hij nog een keer dat hij vond dat ik al te lang liep te kwakkelen, en daarom optimaal ging behandelen. Helaas mag ik niet naar huis met thuisbehandeling, omdat de antibiotica (collistine) vanuit dit ziekenhuis niet met thuisbehandeling word gegeven. Ik weet dat het op andere plekken wel gebeurd, maar mijn arts wil het niet.

Vanmiddag kwam mijn moeder weer, en met mijn stapuurtje zijn we lekker naar buiten geweest. In tegenstelling tot de hevige regen van gisteren, was het vandaag heerlijk weer en hebben we lekker in het zonnetje gezeten. Volgens mij kan dat met deze antibiotica wel gewoon, want ik heb geen jeuk en geen uitslag.

Aan het eind van de middag kwam de diƫtiste nog langs. Deze wilde weten of het goed ging met eten enzo. Daarbij wil ze dat ik komend weekend 2 dagen bijhoud wat ik allemaal eet. Zo kan zij kijken of ik ook inderdaad alle voedingsstoffen binnen krijg die ik binnen moet krijgen. Want ja, om optimaal op te knappen, heb je optimale voeding nodig..

Misschien dat ik morgen nog een blogje plaats, maar het kan zijn dat ik weinig te vertellen heb. In het weekend gebeurt er nooit zoveel. Maar wie weet is er toch wat te vertellen;) Anders tot maandag!

Groetjes en een fijn weekend allemaal!

1 opmerking:

Alie zei

Wat jammer dat je niet naar huis kunt/mag met de colistine. Ik heb er trouwens nog nooit van gehoord. Wel in de vernevelvorm, maar nog nooit i.v.
Hopelijk duurt het niet te lang.
'k Wens je een 'rustig' en goed weekend toe lieve Marianne.

Groetjes Alie