dinsdag 12 juli 2011

Helaas toch een opname...

Hoewel mijn kuur nog niet is afgelopen, moest ik gisteren opnieuw contact zoeken met het ziekenhuis. Van zondag- maandagnacht heb ik namelijk opnieuw bloed opgehoest. Daarbij wilde ik weten hoelang ik deze dosering pijnmedicatie mag gebruiken. Ik kan bij deze dosering wel hoesten, maar het blijft gevoelig. Minder kan dus waarschijnlijk niet, omdat dan het hoesten te pijnlijk wordt. Toen mijn arts deze berichten hoorde, vond hij dat ik te veel klachten had, en al te lang. Omdat ik duidelijk een infectie heb, wil hij me optimaal gaan behandelen met een infuuskuur in het ziekenhuis.

Wel even een tegenvaller, want ik zit niet erg op een infuuskuur te wachten. Over een paar weken hopen we op vakantie te gaan. Aan de andere kant kan het beter nu gebeuren dan net voor de vakantie. Wie weet kan ik nu opgeknapt op vakantie. De CF-consulente zou een plekje gaan regelen voor me op de afdeling, en ik hoor nog wanneer ik er terecht kan. Vandaag dus maar een beginnetje maken om wat spullen in te pakken.

Naast al dat minder leuke nieuws, heb ik ook nog leuk nieuws te melden. Al een tijdje zit ik er over te denken om een zelfcursus te doen. Dit kan je op je eigen moment doen, als je jezelf goed genoeg voelt. Afgelopen week heb ik besloten dat het een cursus Digitale fotografie en beeldbewerking word. Ik wil al heel lang een spiegelreflexcamera kopen, en ben eigenlijk altijd met foto’s bezig. Op deze manier heb ik wat te doen, en voel ik me nuttiger dan dag in dag uit alleen maar thuis achter de pc te zitten. Als het moet kan ik er 6 jaar over doen. Maar ik kan het ook in 6 maanden afgerond hebben. Het enige wat me nu nog rest, is een digitale spiegelreflexcamera kopen, en me inschrijven voor de cursus… Leuk he?:- )

Groetjes

Ps. Als ik meer weet horen jullie het;-)

3 opmerkingen:

Jorine zei

Balen meid, weer een opname. Maarja, idd wel beter zo vóór de vakantie dan straks misschien tijdens..! Sterkte en hopelijk is er gauw een plekje!
Leuk die cursus! En een spiegelrelfex staat ook al een tijdje op mijn lijstje :) Succes hoor, kan me voorstellen dat je er zin in hebt!
Groetjes
Jorine

Marjan zei

Leuk zo'n cursus!
En succes met de opname!

x Marjan

Alie zei

Wat jammer dat je tóch opgenomen moet worden, maar het is misschien wel even het beste. Laat ons weten waar je ligt, dan kunnen we (hopelijk massaal) een kaartje sturen. En wie weet is het juist goed om het nu te doen, zodat je hopelijk met de vakantie helemaal topfit bent.

Wat leuk om een cursus fotografie te gaan doen.
Mijn man Albert is ook begonnen als hobbyfotograaf maar heeft inmiddels een kvk-nummer aangevraagd. Hij word gevraagd voor bruiloften en portretfotografie. En heeft het zichzelf geleerd (mede via internet, is by the way ook stukken goedkoper).
Kijk maar 'ns op z'n Hyves; http://abeerenstein.hyves.nl/

Zijn grootste trots op dit moment is het feit dat de huidige Miss Nederland, die uit Drenthe komt, één van z'n vaste modelletjes is, hihi.

Hou je taai en veel beterschap gewenst.
Groetjes Alie