dinsdag 26 juli 2011

Onverwachts Thuis!!

Vanmorgen kwam de artsenvisite langs, en die had onverwacht goed nieuws. Omdat mijn longfunctie zo goed gestegen is, mocht ik vandaag al naar huis in plaats van over een week. De pijnmedicatie kan thuis ook afgebouwd worden, dus daarvoor hoefde ik niet te blijven. Daarom ben ik lekker mijn tas in gaan pakken, en nu ben ik sinds een uurtje thuis.

Daar wachtte mij een verrassing. Eigenlijk zouden mijn bed en boekenkast in de vakantie door de buurvrouw geverfd worden. Dat waren de laatste dingen die nog aan mijn nieuwe kamer moesten gebeuren. Maar toen ik echter thuiskwam, waren zowel mijn bed als mijn kast geverfd. Achteraf hoorde ik dat mijn broertje vanmorgen alles nog in elkaar heeft moeten zetten. Omdat we er van uit gingen dat ik volgende week pas naar huis ging, hadden ze er niet op gerekend. In de tijd dat ik in het ziekenhuis lag, is ook mijn nieuwe matras binnengekomen. Nu hoef ik dus alleen nog maar decoratie voor op mijn kamer… En dan is mijn nieuwe kamertje klaar! Leuk!

Vandaag lekker rustig aan doen, en de komende dagen goed uitrusten, en weer wennen aan het ritme thuis. Wat zal ik lekker slapen vannacht zeg!

Groetjes

6 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi hoi

fijn dat je zo onverwachts naar huis mocht,geniet ervan

liefs margriet

Sanne zei

Yeeey welcome home meissie!! :D

Xx

Rianne zei

lekker hoor dat je onverwachts eerder naar huis mocht. lekker in je eigen bed slapen en dan ook nog in je geverfde bed en je nieuwe matras..fijn hoor!

geniet ervan

groetjes Rianne

Anoniem zei

Slaap lekker en lang in je eigen bed.

Groeten,
Anja

Gup zei

Dankjewel allemaal:) Ik heb heerlijk geslapen hoor!:D

Alie zei

Wat fijn Marianne. Lekker genieten thuis.

liefs Alie