maandag 29 augustus 2011

Alles gaat zo zijn gangetje...


Ondertussen zijn we alweer een week thuis. We zitten weer in het ritme, en mijn moeder is weer (op halve kracht, ivm haar rugklachten) gaan werken. Zelf ben ik regelmatig bezig met mijn hobby’s. In de vakantie heb ik weer een nieuwe hobby ontdekt: Borduren! Eerst vond ik het maar een saai werkje, maar afgelopen vakantie heb ik de slag te pakken gekregen. Daarom heb ik afgelopen week een leuk borduurpakket gekocht!

Daarnaast is nu mijn broer zijn kamer, nu hij uit huis is, ingericht als hobbykamer. Zo kan ik daar lekker gaan zitten werken, en daarna alles laten liggen. Nu ik weer trap kan lopen, is dat heerlijk! Anders had het geen optie geweest. Ook de cursus ga ik weer mee verder. Tussen mijn thuiskomst uit het ziekenhuis, en de vakantie heb ik 1 les gedaan, maar daarvan moet ik de opdracht nog doen. Nu het normale ritme weer terug is, en ma weer werkt, gaan we ook daar weer aan beginnen. Ik heb er zin in!

Helaas heb ik nog steeds pijn bij mijn ribben/ribspieren. Ik kan de pijnmedicatie daarom ook nog niet afbouwen, want dan kan ik niet meer doorhoesten. Door diezelfde pijn ga ik ook nog niet naar de fysio, maar probeer ik thuis zo veel mogelijk aan mijn conditie te werken. Bij de fysio ga ik ook op de krachtapparatuur, maar bij veel daarvan gebruik je ook die spieren. En aangezien extra belasten pijn doet, probeer ik conditie op te bouwen met fietsen, traplopen etc.

Mijn eigen kamer is nu bijna klaar. Ik wil nog 2 rieten manden met deksel voor onder mijn bed, en nog wat decoratie. Verder moet er nog een spiegel opgehangen worden, maar voor de rest is het helemaal af. Het is erg leuk geworden, al zeg ik het zelf. Iedere keer als ik mijn kamer binnen kom, is het weer genieten!

Verder gaat het allemaal zo zijn gangetje. Ik hoest wel erg veel. Maar zolang het daarbij blijft, vind ik het allemaal best. Volgende week moeten we terug voor controle, dus dan zie ik wel weer wat de arts er van zegt.

Misschien dat ik niet zo vaak blog, maar dat komt omdat er niet zo heel veel te vertellen is. Daarom schrijf ik alleen een blog als er echt wat te vertellen valt. Denk dus niet: zou het wel goed gaan, ik heb al zo lang niets gehoord… Zodra er wat te vertellen valt, is het weer te lezen, dus houd gewoon de site af en toe in de gaten, en je blijft op de hoogte;-)

Groetjes Marianne

Geen opmerkingen: