maandag 14 november 2011

Weer eens een berichtje...

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat heb laten horen. Dit komt omdat er ook gewoon niet zoveel te vertellen is. Nu ik de AZLI gebruik, gaat het weer wat beter, en voel ik me ook weer wat beter. Wel hoest ik nog enorm, maar ja.. Wie weet gaat dat wel gewoon niet weg…

Ik ben weer wat verder met mijn lessen van mijn cursus. Ondertussen ben ik bij les 16 van de 24. Het gaat dus al opschieten. Afgelopen week ben ik bij mijn vriendin geweest, en heb voor een opdracht van mijn cursus foto’s van haar eenjarige nichtje gemaakt. Ook daarvan weer erg leuke resultaten! Natuurlijk zitten er ook mislukkelingen bij, maar ja.. Ik ben natuurlijk nog geen professionele fotograaf hé!

Wat ook wel leuk is, is dat ik af en toe door mensen gevraagd word om foto’s voor hun te maken. Zo kan je steeds meer oefenen, en daarbij vind ik het nog erg leuk ook! Kortom, genoeg leuke dingen!

Afgelopen week heb ik ook weer wat vaker de fiets gepakt, en een rondje gefietst. Dit ging best wel goed, en ik hoop dit dan ook vol te kunnen houden. Want wat conditie is natuurlijk niet weg. Verder zijn er af en toe korte wandelingetjes naar de brievenbus, boodschappen doen (hangend op een wagentje, maar toch!). Daarna ben ik vaak wel helemaal op, maar dan heb je het toch maar mooi weer even gedaan!

Morgen mag ik weer voor controle naar den Haag. Ben benieuwd met wat voor nieuws ik terug kom..

Groetjes Marianne

Geen opmerkingen: