donderdag 22 december 2011

Het laatste nachtje?!!!

Even kort, toch nog een berichtje van mij. Gisteren had ik niet zoveel zin in bloggen, en ook vandaag heb ik niet zoveel te vertellen. Gisteren middag stond mijn moeder onverwachts heel vroeg in mijn kamertje. Ze zou om half 6 pas komen, maar was er om kwart voor 3 al. Ze was weggestuurd door haar collega’s en mocht dus naar mij toe! Wat een verrassing was dat zeg! Verder kwam de CF-consulente nog een leuk kerstpakketje brengen, wat ik kreeg namens de FOK-stichting (Fibrose kinderen op kamp). Daarin zaten allerlei leuke cadeautjes.

Vandaag heb ik heel veel geborduurd en verder wat gelezen. Ik heb nog steeds geen bloed opgehoest, dus het is nu vrijwel zeker dat ik naar huis mag morgen. Was er eerst sprake van dat ik nog longfunctie moest blazen, vandaag zei de zaalarts dat dit niet hoefde. Het is nu afwachten hoe laat ik weg mag. Dit is afhankelijk van de zaalarts die nog wat recepten uit moet schrijven, de apotheek waar ik even langs moet, en hoe laat alles afgerond kan worden. Mijn broer komt me dit keer halen, haalt eerst mijn auto op (hij vind het leuk om in andere auto’s te rijden), en komt dan naar den Haag. Normaal haalt mijn moeder me altijd op, maar die moet morgen werken.

Stiekem is het nog best een beetje spannend om naar huis te gaan. Hoewel de bloeding niet terug gekomen is, zit de schrik er nog goed in. De eerste dagen thuis zullen ook best weer even wennen zijn. Ondanks dat ik me best goed voel, merk ik dat ik best wel afgezwakt ben in het ziekenhuis. 23 uur per dag op je kamer zitten, en dan in dat andere uurtje nog niet zo veel doen, gaat je niet in de koude kleren zitten. Van verschillende mensen hoorde ik al dat ze zodra ik thuis was langs wilde komen, aan hun wil ik vragen om van te voren sowieso even te bellen, zodat ik niet alles in 1x krijg.

Ik ga nu mijn blog afronden, want ik ben erg moe. Vanaf vanmorgen vroeg ben ik al wakker, en vandaag overdag heb ik weinig rust gehad. In de kamer naast mij ligt een vrouw die nogal veel ligt te roepen. Hard en vaak herhalen. Dit vergt ook van mij erg veel energie. Morgen maar lekker weer in mijn eigen bedje bijslapen! Wat zal ik genieten!!

Groetjes!

Geen opmerkingen: