maandag 9 januari 2012

Bezig bijtje

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat heb laten horen. Afgelopen week heb ik me beziggehouden met het ontwerpen van posters voor een koor. Een tijdje terug was mij dit al gevraagd, maar toen kwam mijn opname er tussendoor. Afgelopen week heb ik de posters ontworpen, en daarna moesten er nog wat dingen in aangepast worden. Voor zover ik weet, zijn ze nu goedgekeurd, en gaan ze binnenkort naar de drukker. Best leuk om zo’n opdracht te krijgen. Steeds meer mensen komen ook naar me toe, om te vragen of ik het leuk vind om wat voor hun te doen. Zo maak ik wel eens fotoalbums, ontwerp ik fotokaarten op aanvraag, heb ik die posters afgelopen week gemaakt etc.

Verder ben ik afgelopen week weer begonnen met fietsen. Helaas kon dit niet iedere dag, want als het regent of te hard waait, lukt het niet. Ik probeer dan wel op een andere manier aan mijn beweging te komen, want die conditie die ik had voor mijn opname, wil ik natuurlijk wel weer terug krijgen, en liefst nog beter!

Afgelopen week heb ik ook weer lekker wat aan mijn hobby gedaan. Zo heeft het hondje wat ik al had gemaakt, nu een huisgenootje. Een poes. Het hondje is gelijk nadat het af was, omgedoopt tot Woeffie. Voor de poes heb ik nog geen naam, al heb ik al wel leuke opties voorbij horen komen. Als er nog lezers zijn met een creatieve bui? Suggesties zijn welkom!

Daarnaast heb ik ook weer wat gewerkt aan mijn levensboek wat ik aan het scrappen ben. Ik had de leeftijd 15 al gemaakt, maar was het niet eens met het resultaat. Daarom heb ik wat dingen veranderd, en nu vind ik hem wel leuk. Nog maar 5 bladzijden te gaan, en dan ben ik “bij”.. Maart hoop ik 21 te worden, dus dan kan ik de leeftijd 20 ook gaan doen;-)

Komende week is ook weer best vol (voor mijn doen dan, er zullen wellicht mensen zijn met een veel drukkere agenda, maar voor mijn kunnen is het nu wel heel druk). Zo moet ik met mijn laptop naar de winkel, omdat deze steeds vastloopt. Ik heb dus net al een Back-up gemaakt, zodat ik alle bestanden op mijn externe hardeschijf heb staan.

Morgen moet mijn moeder voor haar rug naar het ziekenhuis. Ze word daar een middag opgenomen, en krijgt dan een spuit in haar rug. Al een hele tijd heeft ze erge rugpijn, en moet ze continue pijnstilling slikken. Dit is op de lange termijn niet goed, dus is ze doorgestuurd naar de pijnpoli. Omdat ze morgen zelf niet terug mag rijden (de eerste paar uur heb je kans dat je door je benen zakt, of minder kracht hebt in de benen) ga ik met haar mee, en rijd ik voor haar. Best raar, normaal gaat ma met mij mee naar het ziekenhuis, het is voor het eerst dat ma zelf naar het ziekenhuis moet, en dat ik mee ga. Hopelijk heeft ze na de behandeling minder last van haar rug.

Voor de rest staan er nog wel wat meer dingen gepland deze week, maar daarop hoop ik in een latere blog terug te komen;-)

Met mijn gezondheid gaat het redelijk op het moment. Mijn conditie ben ik heel langzaam weer aan het opbouwen. Ik kan nog niet zoveel als voor de opname, maar gelukkig al wel weer meer dan toen ik net thuis kwam. Helaas hoest ik wel enorm veel. Ik hoop dat dit geen teken van infectie is, want dat kan ik even niet gebruiken. Over 2 weken moet ik voor controle naar het ziekenhuis, dus tot die tijd hoop ik het sowieso nog even uit te kunnen zingen.

Groetjes Marianne

1 opmerking:

Marjan zei

Siepie als naam? Ala Jip en Janneke? hihi;)