woensdag 25 januari 2012

Virusje of gewoon oververmoeid?

De afgelopen dagen ben ik steeds voller gaan zitten, en hoest ik weer meer. Het komt moeilijker los, en ik ben ook wat meer moe. Toch heb ik wel gewoon mijn ding gedaan, en dat ging redelijk. Tot gisteren. Toen we ’s middags thuiskwamen van even wat boodschapjes (die ik natuurlijk lopend wilde doen), “stortte” ik min of meer in. Ik was continue aan het trillen, had hoofdpijn, was enorm moe, en helemaal niet fit. Na een tijdje op de bank ging het iets beter, maar goed voelde ik me zeker niet. In eerste instantie dacht ik dat het van oververmoeidheid was. Ik had immers heel veel gedaan, en was helemaal op.

Maar na een nacht (en dan een hele lange nacht) slapen, is het nog niet weg. Ik ben een beetje duizelig (dus niet al te vast op de benen), heb af en toe last van hoofdpijn, en heb brandende ogen. Ook het slijm lijkt behoorlijk vast te zitten, maar dit is niet nieuw. Dat had ik de afgelopen dagen ook al. Vandaag las ik dus een “rustdag” in, en ik hoop dat ik daarvan opknap. Morgen moet ik voor controle naar het ziekenhuis, dus zou het fijn zijn als ik me weer wat beter voel. Des te meer omdat ik meedoe aan een extra KNO -onderzoek. Deze zal 2 uur in beslag nemen, dus dat is best intensief. Maar goed. We zien morgen wel hoe het gaat! Ben ik niet fit, dan ben ik niet fit, en zien we wel weer hoe het uitpakt.

Vandaag dus maar lekker rustig aan, en proberen wat bij te tanken en op te knappen.

Groetjes Marianne

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Marianne, Ruben vond het KNO onderzoek heel erg meevallen, het kriebelt alleen. Is verder niet belastend. Maar je moet idd wel langer in het ziekenhuis verkeren dat kan vermoeiend voor je zijn. Tussendoor maar lekker uitrusten op 1 van de bankjes. Die staan er genoeg. Sterkte voor morgen, groetjes, Martina