vrijdag 17 februari 2012

Weekend twee in het ziekenhuis...

Vannacht heb ik lang en goed geslapen. Ik ben alleen even wakker geweest toen de spuit leeg was, en toen is ook gelijk de c.ollistine aangehangen, dankzij de broeder die dit voorstelde. Het was namelijk eigenlijk nog geen tijd voor de c.ollistine, maar anders had ik een uur later weer wakker moeten worden. Nu heeft hij het tegelijk gedaan, en was ik gelijk er vanaf. Heerlijk! De laatste uren van de nacht heb ik dus ook heerlijk kunnen slapen, zelfs toen de keukenzuster binnenkwam om mijn ontbijt neer te zetten, draaide ik me om en sliep verder! Gevolg is dat ik vandaag iets minder moe ben, en ook veel minder duizelig. De duizeligheid is er nog wel, maar is dus duidelijk gerelateerd aan de vermoeidheid.
Ook naar de fysio toe heb ik het aangegeven dat gisteren teveel was. Ik hoef nu geen 2x per dag meer te fietsen zoals gisteren, maar 1x per dag fietsen, en dat proberen we op te bouwen. ’s Middags of ’s avonds doe ik dan stepoefeningen op het stepbankje. Zo train je ook beenspieren, en scheelt het heel wat in energie.

Door de antibiotica heb ik al meer dan een week blaasjes in mijn mond. Toen ik dit vorige week aan de zaalarts (een andere dan die ik nu heb) aangaf, zei hij dat ik met Z.endium moest gaan poetsen. Nu, een week later, heb ik echter nog steeds last, en is er zelfs een plekje bij gekomen. Ik heb nu een homeopatisch middel om mee te spoelen, of erop te smeren. Ook heb ik een verdovende zalf die ik kan gebruiken als het teveel pijn doet. Hopelijk ben ik er dan snel vanaf!
Vanmiddag ben ik naar beneden gegaan, en daar heb ik mijn opa en oma (net op tijd) onderschept. Hun wilden net de lift in gaan naar boven, terwijl ik met een andere lift naar beneden kwam. Haha.. We hebben een tijdje in de hal gezeten, en zijn daarna terug gegaan naar mijn kamer. Om een uur of kwart voor 3 gingen mijn opa en oma weer weg, en heb ik mijn laptop tevoorschijn gehaald. Gisteravond heb ik enkellaarsjes besteld voor de bruiloft, dus die zijn onderweg. Nu die zoektocht voorbij is, heb ik een nieuw doel! Want mijn moeder is ook nog niet klaar. Ik weet wat ze mooi vind, dus ga ik voor haar ook vast rondkijken. Heb ik wat te doen, en het scheelt haar tijd! Leuk toch?!
Tussen het bezoek door heb ik gezellig met mijn vriendin op msn gezeten, en via msn een spelletje Uno gedaan! Wat een lol hebben we gehad! Morgen hoopt mijn vriendin jarig te zijn, maar helaas kan ik hier niet bij zijn… Later dan maar een keer langs gaan. Sorry Ploon!
Vanavond kwamen kennissen langs, en die zijn gezellig tot kwart voor 9 gebleven. Heerlijk zitten kletsen, gezellig met zijn allen gegeten, en weer helemaal bijgepraat! Doordat ik zelf niet zo vaak weg kan, zie je ook niet iedereen even vaak, en dan is het dubbel zo leuk als je weer bij kunt kletsen! Na het bezoek heb ik lekker mijn pyama aangetrokken. De Collistine hangt al aan, en is bezig in te lopen. De mogelijkheden staan open om lekker vroeg te gaan slapen! Morgen lekker uitslapen, en heerlijk op ’t gemakje alles doen! Weekend.. Saai, maar toch ook wel lekker.. Ach.. alles heeft 2 kanten! Laat ik de positieve maar zien!
Tot morgen!

Geen opmerkingen: