donderdag 21 juni 2012

Controle en verder...

Vandaag mocht ik voor controle en longfunctieonderzoek terug naar het ziekenhuis. Ik wist niet erg wat ik er van moest verwachten, want erg duidelijke verbetering zag ik niet. Ik ben benauwd, maar was dat gelijk aan voor de bijwerkingen, of meer of minder. Ik hoest veel, maar is dat meer, minder of gelijk. Ik ben moe, maar dat kan ook van de bijwerkingen van de antibiotica komen. Ik sta zo af en toe slap op mn benen, maar ja.. Dat kan van moeheid zijn, en dat kan ook zijn door de bijwerkingen waardoor ik een aantal dagen niet goed heb gegeten en heb overgegeven. Kortom.. Voor mijn gevoel was ik gelijk gebleven. Ik ging dus ook met gemengde gevoelens richting het ziekenhuis vanmorgen.
Mijn moeder moest werken, dus had ik mijn tante gevraagd om met me mee te gaan om te rijden. Tegen half 10 was ze hier, en stapten we in de auto richting het ziekenhuis. Daar aangekomen hebben we eerst nog wat gedronken, voordat we ons richting de poli begaven. Aangekomen, kon ik al vrij snel blazen. Mijn longfunctie bleek 2% (geen vetpot, maar toch vooruit) vooruit. Na mijn verhaal aangehoord te hebben, vond mijn arts dus ook dat we met deze antibiotica doorgaan. Ik hoef verder niet terug voor controle, maar mag doorgaan totdat ik 20 dagen antibiotica heb gehad. Ik heb nu dus nog 12 dagen te gaan, voordat ik klaar ben met mijn infuuskuur. Hoewel ik me nu nog niet heel veel beter voel, heb ik goede hoop dat dit de komende kleine 2 weken nog gaat verbeteren. In het verleden is vaker gebleken dat ik de eerste week vaak nog beroerd ben, en daarna wat grotere stappen vooruit maak. Ik hoop dus dat het deze keer ook zo gaat zijn.
Na het verschonen van de pleister (ik kan dit ook thuis zelf doen, maar aangezien hun het wilden doen, is dat gelijk mooi meegenomen), konden we richting huis. Omdat het rond etenstijd was, zijn we onderweg gestopt, en hebben we ons zelf meegenomen boterhammetje op. Toen we thuis kwamen was ik helemaal versleten, en ben ik lekker op de bank gaan liggen. Ik sta mezelf toe vandaag niets meer te doen, want voor vandaag heb ik wel genoeg therapie gehad. Morgen weer een dag.

Groetjes Marianne

Geen opmerkingen: