donderdag 5 juli 2012

Afkick tics;-)


Vandaag ben ik alweer 2 dagen zonder infuus. Het bevalt me goed moet ik zeggen. Geen gesleep meer met mijn infuuspomptasje, en niet op draadjes hoeven letten, die overal achter kunnen blijven hangen. Om nog maar niet te spreken over de dingen die ik in mijn vorige blog al noemde, zoals de irritatie van de pleister, het trekken, de drukplekken op mijn buik door het kraantje, etc etc.

Vanmorgen kwamen ze de infuuspomp ophalen. Lekker gevoel geeft dat! Wat minder fijn was dat ze al tussen 8 en 10 uur zouden komen. Omdat ik er niet zoveel voor voel om in mijn pyama, met een warhoofd en duf kijkende ogen naar de voordeur te gaan, heb ik mijn wekker maar op 8u gezet. Maar goed ook, want ik was net klaar, en toen belden ze om half 9 aan. Nog even vernevelen, eten en medicatie innemen, en dan begint de dag (wel erg vroeg dit keer, hihi).

Pas had ik het al over de tics die ik heb, tijdens een kuur. Ik heb er echter ook na een kuur. Zo krijg ik dan opeens extreme opruim en schoonmaakbuien. Heel gunstig voor in huis, maar wat minder gunstig voor mijn energieverdeling. Daarbij moet ik altijd afkicken van de draadjes en pompen. Nog steeds zit ik na te denken voordat ik opsta, waar mijn pomp is, en waar mijn draadjes heen lopen. Totdat het besef komt dat ik geen infuus meer heb, en dan sta ik op. Maar… Geen zorgen hoor! Dit duurt vaak niet langer dan een week. En die schoonmaakperikelen? Die zijn alleen maar handig, en stoppen vanzelf als mijn energie op is!;-)

Groetjes Marianne

1 opmerking:

Alie zei

Hahahaha, dat heb ik gelukkig nog nooit ervaren; schoonmaaktics na een kuur. 'k Heb dan wel altijd het gevoel dat ik veel meer 'moet' doen. Waarschijnlijk omdat het zo lekker is om zonder infuus, draadjes e.d alles te kunnen doen.
Maar inderdaad; heel hinderlijk, al die dingen die bij een kuur horen. Ik heb ook altijd last van plekjes, de randen van waar de tegaderm heeft gezeten zijn altijd rood en jeuken.
Maar ik zou zeggen; geniet van je 'vrijheid'. Lekker in de tuin zitten en gewoon de dingen kunnen doen zonder die hinderlijke pomp.

Fijn weekend,
liefs Alie