maandag 13 augustus 2012

Lang geleden


Van verschillende kanten kreeg ik al bezorgde reacties, of alles toch wel goed met me gaat, omdat ik zo weinig blog op het moment. Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik niet erg veel zin had om mijn blog bij te werken. Daarbij ben ik afgelopen 2 weken op vakantie geweest, en kwam er dus ook niets van bloggen. Nu dan toch eerst maar even iedereen weer op de hoogte brengen van hoe het met me gaat.

2 weken nadat ik gestopt was met mijn infuus thuis, ging ik alweer met stappen achteruit, en heb contact opgenomen met het ziekenhuis. Niet omdat ik al zo slecht was, maar op dat moment had ik nog 1,5 week voordat we op vakantie zouden gaan. Ik wilde die natuurlijk heel graag door laten gaan, en dus nam ik contact op, om te overleggen wat wijsheid was. De vervanger van mijn eigen arts schreef mij een tablettenkuur voor 2 weken voor, en we spraken af dat ik na een paar dagen even liet weten of ik al wat merkte van de kuur. Helaas merkte ik niets. Ik nam dus opnieuw contact op, en men verlengde de kuur van de 2 weken, naar de 3 weken. Daarbij kreeg ik als buffer voor in de vakantie een prednison stootkuur mee.

De eerste week van de vakantie bleef ik behoorlijk stabiel op alleen de tablettenkuur, maar opknappen deed ik zeker niet. Aan het eind van de eerste week ging ik verder achteruit en besloot ik toch de stootkuur prednison maar aan te spreken. Deze heeft mij de 2e week van de vakantie doorgeholpen, en gisteren heb ik de laatste dosis hiervan genomen. Vanaf vandaag ben ik dus zonder de prednison. De antibiotica was vrijdag al gestopt, dus ik hoop dat ik nu stabiel blijf, zonder iets erbij te hebben. Over 2 weken hoop ik weer voor controle naar het ziekenhuis te gaan, en als het niet lekker gaat bespreek ik dit toch liever met mijn eigen arts. Hij kent je het beste, en weet ook van afspraken die gemaakt zijn.

Door de antibiotica mocht ik in de vakantie niet zoveel in de zon, maar met factor 50 heb ik toch af en toe even van de zon genoten. Een half uurtje en dan weer een tijd in de schaduw. Nu de antibiotica gestopt is, probeer ik nog een beetje kleur op te doen, in de zon die nu lekker schijnt! Maar goed, we hebben een fijne vakantie gehad, en het was heerlijk om er even uit te zijn.

Wanneer er opnieuw een blog komt weet ik niet, maar als dit niet heel snel is, maak je dan geen zorgen! Mocht er echt nieuws zijn, goed of slecht, dan laat ik dit weten. In de periodes dat ik wel nieuws heb, maar zelf niet bij kan houden, laat ik mijn moeder dit altijd doen.

Groetjes Marianne

Geen opmerkingen: