vrijdag 1 februari 2013

een tijdje geleden

Na 3 weken niets geschreven te hebben, laat ik toch maar weer even wat van me horen. De reden dat ik zolang niets heb laten horen, is dat er gewoon niets te vermelden valt. Ik ben nog steeds erg moe, kan erg weinig en lig vaak bijna de hele dag op de bank. De dingen die ik doe, moet ik verspreiden over bijvoorbeeld de hele middag of dag, met veel rusten tussendoor.

Woensdag moest ik naar het ziekenhuis in den Haag, om een hartecho te laten maken. Dit in verband met mijn hoge hartslag. De reden is nu wel bekend waarschijnlijk (bloedarmoede kan hoge hartslag veroorzaken), maar toch willen ze alles nu even uitsluiten. Verder ben ik woensdag ook aangesloten op een holter (deze meet 24u de hartslag uitgebreid) die ik 24u bij me heb gedragen. Ik had 10 plakkertjes met elektroden op mijn borstkast en die elektroden waren verbonden aan een kastje. Na 24 uur mocht dit er weer af. Helaas bleek toen dat ik uitslag had gekregen van de plakkers. Dat verklaart dus ook de jeuk die ik tijdens de meting had. Verder heb ik woensdag ook bloed geprikt om te kijken of mijn bloedarmoede al minder word door de medicijnen die ik nu vanaf december slik. Maandag moet ik naar de longarts, en dan krijg ik de uitslag.

Vorige week ging het plotseling slechter met mijn opa, die al in het ziekenhuis lag. Vrijdag zelfs zo slecht, dat we vrijdagavond naar hem toe zijn geweest, omdat dit anders mogelijk niet meer zou kunnen. Gelukkig lijkt het nu iets beter te gaan, maar hij is nog erg zwak.

Volgende week hoop ik weer een blog te schrijven, over hoe het in het ziekenhuis ging.

Groetjes Marianne

Geen opmerkingen: