maandag 3 maart 2014

Tante geworden..


Ondertussen is het alweer Maart geworden. Het is alweer even geleden dat ik mijn site bijgewerkt heb. 2 weken geleden ben ik weer voor controle naar het ziekenhuis gegaan. Ondanks de heftige verkoudheid die ik net had gehad, was mijn longfunctie gelukkig stabiel gebleven. Toch een positieve bijwerking van de medicijnen die ik nu slik sinds een aantal weken? Die dag is er ook bloed geprikt, en de dag later kreeg ik daar de uitslag van. Langzaam lijken de leverwaarden wat beter te worden. Ze zijn nog steeds niet op het goede niveau, maar wel weer een stapje de goede kant op. De vermoeidheid blijft waarschijnlijk nog wel een tijdje. De waardes gaan altijd eerder de goede kant op, dan de andere klachten.

Vorige week ben ik tante geworden van een lief, klein meisje. Rinthe! Wat kan zo’n klein wezentje, je hart snel veroveren. Echt genieten, telkens weer als je haar ziet. Onze haakprojecten die afgelopen maanden in het geheim verder gingen, kunnen nu binnenkort eindelijk openbaar komen ;-) Zo haakten we onder andere kubussen waarop de naam van het kindje zou komen, een mutsje en wantjes.

Verder gaat het aardig met me. Alleen de vermoeidheid beperkt me erg in wat ik kan doen. Als ik teveel doe, merk ik gelijk dat ik last van mijn buik (lever en maag) krijg. Het is dus echt goed opletten dat ik niet te ver over de grenzen ga, want anders ben ik daar erg beroerd van. Toch wil je wel steeds wat opbouwen, dus voortdurend is het zoeken naar de juiste tussenweg.

Zoals jullie merken, ben ik druk bezig om mijn conditie weer op te bouwen. Zolang er geen bericht is, is het goed bericht.. Zodra er nieuws te melden is, of het is al weer tijdje geleden, komt er weer een nieuwe blog.

Groetjes Marianne

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuk een nichtje!
gefeliciteerd.

groeten Fred