dinsdag 24 maart 2015

Einde infuuskuur

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog schreef. Dus hoogste tijd om jullie weer bij te praten. Afgelopen woensdag ben ik naar het ziekenhuis geweest voor controle. Verbazingwekkend bleek dat mijn longfunctie weer bijna op zijn oude niveau was, en deze keer de antibiotica dus wél was aangeslagen. Nog even door tot afgelopen maandag, en gisteren mocht ik weer afgekoppeld worden van het infuus. Helemaal fit ben ik nog niet, maar dat zal in de loop van de tijd nog verder verbeteren hopen we. Het vermoeden is er namelijk dat ik door de antibiotica ietwat allergisch reageerde, dus werd ik daar wat kortademig van. Verder gaat het wel beter. Ik hoest veel minder, en dankzij het thuisinfuus is mijn conditie ook redelijk stabiel gebleven. Alleen de moeheid is nog erg aanwezig.

 

Afgelopen donderdag is mijn teennagel eraf gehaald, omdat deze steeds aan beide kanten ingroeide. Na een paar dagen afzien (en steeds vastplakkende verbandjes) zit er nu netjes een korst op, en kan ik ook weer wat beter lopen. De eerste dagen bestonden vooral uit veel paracetamol, en voet goed hoog houden. Langzaamaan kon ik (eerst met verband, nu ook zonder verband) bijna weer normaal lopen. Nog niet helemaal, want als ik mijn teen op de grond zet komt er nog iets teveel druk op. Maar we gaan de goede kant op. Nu maar hopen dat de ingreep baat heeft gehad, en mijn nieuwe nagel niet in gaat groeien, want dan zijn er verdere stappen nodig. (nagelriem ook weghalen).

 

Afgelopen zaterdag heb ik samen met Erik vast inkopen gedaan voor ons verlovingsfeestje aanstaande vrijdag. Deze week is namelijk nogal druk. Vandaag is mijn broer jarig, en morgen hoop ik zelf jarig te zijn. Donderdag hoop ik taart te bakken en vrijdag houd ik zoveel mogelijk rust. Alleen maar lekker als de boodschappen dan alvast gedaan zijn.

 

Verder is er niet zoveel te melden, dus ga ik hierbij ook maar een eind aan mijn blogje breien.

 

Tot blogs!

Marianne

2 opmerkingen:

Mirella zei

Hoi Marianne,

Fijn dat je kuur zo goed aanslaat en hopelijk wordt je ook nog een beetje minder moe....

Succes met de voorbereidingen voor jullie verlovingsfeest! Zo leuk!!
En natuurlijk een heel leuke en gezellige dag gewenst zaterdag! Geniet ervan!!

Lieve groetjes

Anoniem zei

Dag marianne, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag nog. En `k wens je nog goede en gezegende jaren toe. En.. een hele fijne dag zaterdag. Geniet ervan samen.
Groeten, Dinny W.
(`k volg je blog altijd hoor. Sterkte met alles.))